Fietsenwinkel Zwijndrecht

Als fietsliefhebber heb je vast wel eens de Lindtsedijk uitgereden of misschien wel een fietstocht gemaakt door het prachtige natuurgebied de Kijfhoek! Wist je dat je dan nog maar een paar kilometer verwijderd was van één van Nederlands grootse fietsenwinkels? Op een kwartier rijden van Centrum Zwijndrecht vindt je onze 2950m2 grote showroom met honderden fietsen die je allemaal kunt testen! In onze fietsenwinkel in Barendrecht kun je altijd en op elk model proefrijden zoveel als je maar wilt. Elektrische fietsen, stadsfietsen, bakfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes, tourfietsen, vouwfietsen en een groot assortiment gebruikte fietsen, wij hebben het allemaal! Met gerenommeerde A-merken als Gazelle, Cortina, Batavus, Giant, Bianchi en minder bekende, gespecialiseerde topmerken als Beixo Urban Arrow of Focus is er altijd wel een fiets die bij jou past! Ondanks dat de afstand minimaal is en het een prachtig ritje is om je nieuwe fiets te testen is het voor ons geen probleem om je fiets te bezorgen in Zwijndrecht. 100%  rijklaar bezorgd door onze eigen chauffeurs, is de aflevering precies hetzelfde als in onze fietsenwinkel!

Fiets reparatie en onderhoud? Natuurlijk ook voor onze klanten in Zwijndrecht!

Net als vele andere klanten die wij hebben in Zwijndrecht kun je ervoor kiezen om je onderhoud ook bij ons uit te laten voeren. Je bent er tenslotte zo en wij helpen jou graag! Elke dag staan minimaal 15 fietstechnici te trappelen om jouw fiets tip top in orde te maken. Voor de complexe reparaties van bijvoorbeeld elektrische fietsen hebben wij gespecialiseerde en opgeleide monteurs in dienst. Ben je afhankelijk van een fiets en kun je niet zonder? Dit begrijpen wij als geen ander! Je kunt daarom gebruik maken van:

-        Een (elektrische) leenfiets

-        's Ochtends (vanaf 07:00) brengen en 's middags weer meenemen. Ondertussen kun je gebruik maken van onze leenfietsen, ideaal voor werkende mensen! (op afspraak)

-        Of je drinkt je kopje koffie, lees je krant en neem de fiets na een poosje wachten weer mee! (op afspraak)

-        Kleine reparaties voeren wij direct uit!

-        Je fiets op laten halen voor onderhoud? Ook dat is mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Zo bereik je onze fietsenwinkel vanuit Zwijndrecht!

Wist je dat?

Zwijndrecht oud zangers, politici, voetballers, acteurs en één van Nederlands bekendste vlogsters heeft voortgebracht? Leuk natuurlijk, maar nog geen prof wielrenner... Ben jij de eerste? Met merken als Giant, Focus, Bianchi en Koga kun je bij ons terecht voor je eerste racefiets of mountainbike. Maar ook de fiets van (niet-Zwijndrechtenaar) Steven Kruisweg kun je ‘gewoon’ bij ons kopen! Bijna elke werkgever heeft tegenwoordig wel budget heeft voor een ‘zakelijke fiets’ of ‘fiets van de zaak’. Met een elektrische fiets liggen Dordrecht en zelfs Rotterdam ineens wel héél dichtbij!