Cortina Transport

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Cortina transportfiets!

Cortina is een hip en trendy fietsenmerk, gevestigd in Zwolle. Cortina is onderdeel van het familiebedrijf Kruitbosch en vormt het grootste onderdeel van het bedrijf. Cortina heeft afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en is uitgegroeid tot een internationaal fietsenmerk dat fietsen levert in Nederland, België en Duitsland. Waardoor Cortina zo groot geworden is?  Dat is heel eenvoudig, Cortina dankt zijn succes aan de transportfiets. De Cortina transportsfiets kennen we inmiddels allemaal wel. Het is dé trendy en stevige transportfiets die is ontworpen om veel spullen te kunnen vervoeren op het voorrek.

Cortina U4 transport

De bekendste Cortina transportfiets is de Cortina U4. Deze U4 transportfiets is de meest verkochte transportfiets van Cortina en de klant kan kiezen uit veel verschillende mogelijkheden. Je kunt allereerst kiezen of je geen, drie of zeven versnellingen wenst. Daarnaast is er de keuze uit handrem en/of terugtraprem en zijn er vele kleuren waaruit kan worden gekozen. De Cortina U4 transportfiets is verkrijgbaar voor dames en heren en zie je veel terugkomen in het straatbeeld! De Cortina U4 is er ook voor kinderen: de Cortina Transport Mini. Deze fiets is leverbaar in wielmaat 24, 26 en 28.

Cortina U5 transport

Maar het assortiment van Cortina reikt verder dan de populaire Cortina U4 transportfiets. Een andere geliefde transportfiets is de Cortina U5. Het uiterlijk van de Cortina U5 transportfiets is een combinatie van een transportfiets en een lifestylefiets en ook deze fiets biedt veel verschillende keuzemogelijkheden. Met deze Cortina U5 fiets heb je een luxueuze transportfiets in handen. Het lichtgewicht aluminium frame in combinatie met een smalle voordrager zorgt voor optimaal fietsgenot. Met de Cortina U5 transportfiets heb je een van de meest complete transportfietsen in handen.

Cortina U4 Family

Ook aan het gezin heeft Cortina gedacht. De Cortina Family U4  is speciaal ontworpen voor het gezin en lijkt op de Cortina Roots Transport mamafiets, die Cortina in het verleden in de collectie heeft gehad. De fiets is ontworpen voor vaders en moeders die veiligheid en comfort belangrijk vinden, zowel voor het kindje als voor henzelf. Maar ook voor jongeren, die graag met een ruim opgezette en stevige fiets rijden. Deze Cortina Family U4 is uitgevoerd nieuwe standaard, waardoor de fiets nog steviger staat. Door de stuurvergrendeling met duimbediening wordt het vergrendelen van uw Cortina Family fiets nog gemakkelijker. De Cortina Family U4 heeft een extra breed stuur, zodat fietsen met een kinderzitje gemakkelijk is. Tot slot is ook het opstappen geen probleem, doordat het frame van deze Cortina U4 Family transportfiets is verlengd en een extra lage instap heeft.

Cortina elektrische transportfietsen

Cortina is niet alleen goed in de verkoop van populaire transportfietsen, ook op het gebied van e-bikes timmert Cortina hard aan de weg op de Nederlandse e-bike markt. Onlangs is bekend geworden dat de Zwolse fietsfabrikant Cortina één van de twee grootste stijgers is in de branche van de elektrische fietsen. Cortina wil hierbij laten zien dat Cortina e-bikes interessant zijn voor verschillende doelgroepen, zoals jonge moeders, forenzen en jongeren. ‘Wij zijn er van overtuigd dat e-bikes de toekomst hebben, voor ouderen én jongeren’, zo vertelt algemeen directeur van Kruitbosch.

Cortina E-U4 Family & Cortina E-U4 M300 RB7

En die diversiteit is terug te zien in het assortiment van de Cortina elektrische fietsen. De Cortina E-U4 Family is er voor de moeders, vaders, opa’s en oma’s die comfortabel, snel of zonder teveel inspanning met hun kindje van a naar b willen. Onder scholieren zijn de Cortina E-U4 en E-U5 geliefde elektrische fietsen, mede door het voorrekje waarop de schooltas makkelijk kan worden geplaatst en de tijdswinst door de kortere reistijd. De E U4 en de E U5 zijn alle twee uitgerust met het Ecomo systeem van Cortina. Deze Cortina Ecomo fietsen hebben een display waarop onder andere de snelheid/dagafstand/totale afstand te zien is. De display van de Cortina Ecomo U4 heeft 15 ondersteuningstanden, loophulp en de verlichting van de Cortina E-bike is te bedienen. Of wat dacht je van de Cortina E-U4 M300 RB7? Dé meest betaalbare elektrische transportfiets met een middenmotor. Uniek aan deze fiets is de lichte Bafang middenmotor, met een koppel van wel 80Nm!

Cortina kinderfietsen

Wie denkt dat Cortina enkel elektrische transportfietsen voor volwasssenen in het assortiment heeft, zit ernaast. Cortina heeft in 2017 namelijk een gelimiteerde editie van de Cortina kinder e-bike op de markt gebracht. Wat begon als ludieke actie, eindige in een wereldprimeur: Cortina heeft de eerste e-bike voor kinderen ontwikkeld! Volgens de fietsfabrikant hebben de elektrische Cortina kinderfietsen alle ingrediënten om populair te worden onder kinderen, het bedrijf ziet dan ook alleen maar kansen in deze branche.