Loekie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Loekie kinderfietsen

Kinderen weten zelf erg goed wat ze mooi vinden en niet. Uitstraling is daarom een van de belangrijkste punten van een Loekie kinderfiets. Loekie besteedt daarom extra veel aandacht aan de kleuren, stijl en algemene uitstraling van de kinderfietsen. Zo biedt Loekie bijvoorbeeld voor meisjes de mooie, roze Loekie Prinses. Ook jongens hebben genoeg keuze uit het diverse aanbod van Loekie, een stoere jongensfiets is bijvoorbeeld de Loekie BMX.

Veiligheid

Veiligheid is het belangrijkste aspect bij kinderfietsen. Loekie besteed veel aandacht aan de veiligheid van de kinderfietsen. Zo zijn de frames van Loekie kinderfietsen stevig en laag, zodat je (klein)zoon- of dochter comfortabel kan opstappen en weg fietsen.

Loekie kopen

Ook bij een kinderfiets is de afstelling erg belangrijk. Je wilt tenslotte toch wel dat je kind veilig en zonder problemen kan fietsen. Peter Terlouw Tweewielers bezorgt daarom de Loekie kinderfiets 100% rijklaar en persoonlijk aan huis. Onze chauffeur zal de fiets nog afstellen, zo kan je (klein)zoon- of dochter comfortabel opstappen en weg fietsen.