Gazelle

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gazelle fietsen

Gazelle is een merk dat al sinds 1892 alles er aan doet om de mooiste kwaliteitsfietsen te maken die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Gazelle blijft innoveren en staat voor kwaliteit, dit maakt ook dat Gazelle marktleider is in Nederland.

3 zekerheden bij aanschaf van een Gazelle

Licht fietsen:  Waar u met uw Gazelle ook fiets, met een Gazelle fiets u altijd comfortabel. Elk jaar worden de Gazelle fietsen lichter. De elektrische fietsen van Gazelle zijn zelfs tot 10% lichter dan vergelijkbare modellen van andere merken.

Slim design: Gazelle heeft slimme oplossingen zoals geïntegreerde kabels en verlichting, hiermee wint Gazelle regelmatig prijzen.

Robuuste kwaliteit: Een Gazelle fiets in onverwoestbaar. Dit maakt ook dat een Gazelle fiets een hoge inruilwaarde heeft.

Gazelle kopen

Wij vinden het belangrijk dat je een Gazelle fiets kunt kopen voor een scherpe prijs, maar nog veel belangrijker vinden wij een stukje persoonlijke service. Naast dat je bij ons een Gazelle fiets koopt voor een scherpe prijs bieden wij jou ook persoonlijke service. De Gazelle fiets wordt niet in een doos maar door onze eigen monteur 100% rijklaar bij jou thuis afgeleverd.