Batavus

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Batavus fietsen

Batavus maakt al meer dan honderd jaar fietsen voor iedereen. Sinds 1904 maakt Batavus fietsen die naadloos aansluiten op jou leven. In welke levensfase jij ook zit, Batavus heeft een fiets die bij jou past.

Waarom Batavus

Elke fiets heeft zijn eigen karakter: Of je nu net kan fietsen, een sollicitatie hebt, of samen op fietsvakantie gaat. Batavus heeft voor jou die ene fiets, met als doel; samen fietsen met plezier!

Veilig en vertrouwd: Doordat Batavus de beste materialen gebruikt die intensief getest zijn volgens de allerhoogste normen kun jij op je fiets vertrouwen.

Batavus fietsen zijn fun: Naast veiligheid zij Batavus fietsen qua styling en design helemaal van deze tijd.  Batavus gebruikt eigentijdse materialen, trendy kleurencombinaties en fraaie details.

Batavus kopen

Wij vinden het belangrijk dat je een Batavus kunt aanschaffen voor een scherpe prijs, maar nog veel belangrijker vinden wij een stukje persoonlijke service. Naast dat je bij ons een Batavus koopt voor een scherpe prijs bieden wij jou ook persoonlijke service. De Batavus fiets wordt niet in een doos, maar door onze eigen monteur 100% rijklaar bij jou thuis afgeleverd.