Batavus Premium fietsen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Peter Terlouw Tweewielers is Batavus Premium dealer!

De Batavus Premium collectie bestaat uit exclusieve, nieuwe modellen die niet zomaar elke Batavus dealer kan leveren, maar wij dus wel! Peter Terlouw Tweewielers is de enige fietsenwinkel in Barendrecht die zichzelf Batavus Premium Dealer mag noemen, en deel van een klein aantal winkels in de omgeving van Rotterdam dat zich Batavus Premium Dealer mag noemen. Ben jij op zoek naar een bijzondere dames of heren fiets met de kwaliteit die je van Batavus gewend bent, kijk dan eens naar een Batavus damesfiets of Batavus herenfiets uit de exclusieve Premium collectie. 

Batavus Premium Fietsen

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Batavus Bryte E-go; een sportieve Batavus e-bike met Yamaha middenmotor, de comfortabele Batavus Bolero; een stoere Batavus stadsfiets met een in het frame geïntegreerde bagagedrager, gebaseerd op de populaire Batavus Mambo; de Batavus X-posure, een hoogwaardige transportfiets welke onder de naam Batavus X-posure E-go ook als elektrische fiets leverbaar is; of de betaalbare Batavus Fonk, de goedkoopste Batavus fiets, maar dat zie je er zeker niet aan af! 

 

Batavus Premium dealer houdt in:  

  • Meer kennis, waardoor we betere service kunnen verlenen 
  • Alle Batavus fietsen leverbaar, óók de exclusieve modellen 
  • Snelste levertijd voor jouw nieuwe Batavus 

Batavus fiets kopen

Wil je graag jouw Batavus fiets eerst zien voordat je deze (online) bestelt? Kom dan naar onze fietsenwinkel in Barendrecht hier hebben wij de meeste Batavus fietsen staan. Staat jouw Batavus fiets niet in onze fietsenwinkel in Barendrecht? Dan bestellen wij deze vrijblijvend voor jou zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt! Naast de premium collectie heeft Batavus een ruim assortiment 'gewone' fietsen. Deze Batavus fietsen kun je vinden op onze website: