Win een Cortina fiets naar keuze! | Peter Terlouw Tweewielers 20 jaar

Een fiets winnen is nog nooit zo makkelijk geweest, kom naar ons event en wie weet win jij een Cortina fiets t.w.v. €599! 

Wat moet je doen?

De actie gaat als volgt: Afhankelijk van het weer staat er binnen of buiten een Cortina fotowand en een Cortina fiets waarmee je op de foto kunt. Deze foto’s verzamelen wij en aan het eind van de dag (zaterdag 31 maart) plaatsen wij deze op onze Facebookpagina. Heb jij een week na het event (zaterdag 7 april om 11:00) de meeste likes? Dan win jij een Cortina fiets naar keuze! 

Wat zijn de actievoorwaarden?

 • Als je meedoet ga je ermee akkoord dat wij jouw foto plaatsen op onze Facebookpagina.

 • Wanneer je wint mag je 1 Cortina fiets uitzoeken met een adviesprijs van maximaal €599.

 • De prijs kan niet in geld of natura uitgekeerd worden evenals het eventueel verschil in prijs.

 • Klik hier voor de volledige voorwaarden.

Hoe maken wij de winnaar bekend?

Wij maken de winnaar bekend d.m.v. een post op onze Facebookpagina.

31 maart 2018 | Peter Terlouw Tweewielers 20 jaar 

Peter Terlouw Tweewielers bestaat 20 jaar en dat vieren wij GROOTS op zaterdag 31 maart! Kom je ook?

Wat kun je deze dag allemaal verwachten:

 • Onze merken zullen met hun fietsen aanwezig zijn die dag. Je kunt proefrijden en testen zoveel als je maar wilt.
 • Een speciale Cortina fiets die je exclusief bij Peter Terlouw Tweewielers kunt kopen. Je kunt deze fiets alvast bekijken op onze website!
 • Heel veel aanbiedingen op fietsen, accessoires, onderdelen en kleding (houd onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten)
 • Winacties! Je maakt o.a. kans op een Cortina fiets naar keuze t.w.v. €599 en een Enervit sportvoeding pakket t.w.v. €100!
 • GRATIS 3 maanden extra garantie op een tweedehands fiets boven de €100.
 • Gezellige activiteiten voor het hele gezin. Speciaal voor de kinderen een springkussen en spelletjes waar je altijd wat mee wint!
 • Ook voor de inwendige mens zorgen wij die dag. Koffie, thee, koek, hamburgers en ijs, het is er allemaal die dag (en ja, wij zijn jarig dus wij trakteren!)

Wil jij als eerste op de hoogte gehouden worden van alle acties en aanbiedingen? Volg ons dan op Facebook: @peterterlouwtweewielers

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie “Win een Cortina fiets naar keuze”:

Deze actie loopt van zaterdag 31 maart 2018 t/m zaterdag 7 april 2018. Met deze actie kan de deelnemer een Cortina fiets ter waarde van €599 winnen. Deze prijs is niet inwisselbaar tegen geld of andere artikelen. Als de winnaar een fiets kiest van minder dan €599, dan wordt het restant niet uitgekeerd in geld of andere artikelen. Er wordt één Cortina fiets weggegeven. De winnaar is degene die aan het eind van de actie de meeste echte likes heeft. Het kopen of anderszins op illegitieme wijze vergaren van likes resulteert in diskwalificatie van de deelnemer. De winnaar zal zaterdag 7 april 2018 bekend worden gemaakt. Wij nemen contact op met de winnaar. De portretfoto’s  worden eigendom van Peter Terlouw Tweewielers en mogen worden vertoond op onze website en social media. De voornaam en leeftijd van de winnaar communiceren wij op onze website en social media. Peter Terlouw Tweewielers speelt géén informatie door aan derden. De organisatie behoudt zich het recht voor om de actie te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Door inzending ga je akkoord met de voorwaarden. Aan deelname kunnen geen rechten worden ontleend. Deelname aan deze actie is uitgesloten voor medewerkers van Peter Terlouw Tweewielers. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.