Win een Alpina kinderfiets!

Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe!

Sinterklaas is weer in het land! Niet veel mensen weten dit, maar vlak na aankomst heeft Sinterklaas een grote geheime vergadering gehouden met alle bazen van alle winkels in Nederland. Op die vergadering heeft Sinterklaas gezegd dat hij graag een fiets weg wil geven, maar die past natuurlijk niet door de schoorsteen. Daarom heeft hij Peter Terlouw om hulp gevraagd! Om te bepalen wie de fiets krijgt, organiseren wij een kleurwedstrijd. Kleur de bijgevoegde kleurplaat zo mooi mogelijk in en stuur hem op naar onderstaand adres! 

Klik hier om de kleurplaat te downloadenDeze voorwaarden zijn van toepassing op de actie “Sinterklaas Kleurwedstrijd”. 

  • Deze actie loopt van donderdag 16 november 2017 t/m dinsdag 5 december 2017. 
  • Je kunt alléén deelnemen aan deze actie als je maximaal 10 jaar oud bent en toestemming hebt van een ouder of voogd. 
  • Je mag maximaal 1 keer meedoen aan de kleurwedstrijd. 
  • Met deze actie kan de deelnemer een Alpina kinderfiets winnen. Deze prijs is niet inwisselbaar tegen geld of andere artikelen en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 
  • Er wordt één Alpina kinderfiets weggegeven. De winnaar mag kiezen voor een jongens- of meisjesfiets, Peter Terlouw Tweewielers behoudt zich het recht voor het model te bepalen. 
  • De winnaar zal zaterdag 9 december bekend worden gemaakt. Wij nemen telefonisch contact op met de winnaar. 
  • Ingezonden kleurplaten worden eigendom van Peter Terlouw Tweewielers en mogen worden vertoond op onze website en social media. De voornaam en leeftijd van de winnaar communiceren wij op onze website en social media. Peter Terlouw Tweewielers speelt géén informatie door aan derden. 

 

Download de kleurplaat, print hem uit, kleur hem in en stuur hem op naar of lever hem in bij: 

Peter Terlouw Tweewielers 

T.a.v. De Fietspiet 

Voordijk 275 

2992 AL Barendrecht 

 

De organisatie behoudt zich het recht voor om de actie te beëindigen of de regels, prijzen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Door inzending ga je akkoord met de voorwaarden. Deelname aan de kleurwedstrijd is geheel op eigen risico. Aan deelname kunnen geen rechten worden ontleend. Deelname aan deze actie is uitgesloten voor kinderen van medewerkers van Peter Terlouw Tweewielers.