Wij zijn Batavus Premium dealer!

Wie fietsen zegt, zegt Batavus. Batavus werd in 1904 opgericht in Heerenveen en is sindsdien uitgegroeid tot één van de absolute topfabrikanten van Nederland. Onze fietsenwinkel in Barendrecht mag zich vanaf vandaag Batavus Premium Dealer noemen!

Batavus Premium dealer

Wat betekent dit voor jou?


Het grootste voordeel dat jij hebt bij een Batavus Premium Dealer had je bij Peter Terlouw Tweewielers eigenlijk altijd al. De titel draait namelijk om de kwaliteit van de service, en niet om het aantal fietsen dat een Batavus dealer verkoopt. Juist die service was bij ons natuurlijk altijd al hoog. Daarnaast heeft Batavus een speciale premium collectie met een aantal exclusieve, nieuwe modellen. Voor het modeljaar 2018 zijn dat onder andere de Batavus Bryte, Batavus Fonk en Batavus Bolero, Batavus X-posure en de elektrische E-go versies daarvan. Kort gezegd hebben we meer kennis, verlenen we betere service en kunnen we meer modellen leveren met de kortste levertijden!

Peter Terlouw Tweewielers is Batavus Premium dealer!


Batavus is een van de grootste en bekendste fietsfabrikanten van Nederland. Ons jarenlange partnerschap en ervaring met de verschillende modellen die Batavus collectie in die tijd heeft omvat, heeft Batavus nu bekroond met het predikaat Batavus Premium Dealer. Peter Terlouw Tweewielers is de enige Batavus Premium Dealer in Barendrecht, en deel van een klein aantal winkels dat zich Batavus Premium Dealer mag noemen in de omgeving van Rotterdam.

Enige trots is hier wel op z’n plek. Batavus maakt al meer dan 100 jaar fietsen (fun fact – wist je dat Batavus in het verleden ook wekkers, naaimachines, brommers en schaatsen maakte?) en is in die tijd uitgegroeid tot een vertrouwd merk. Hoewel het merk zich nu volledig richt op de consumentenmarkt, hebben zij in het verleden ook grote overwinningen in de wielersport op de palmares, onder andere onder de kont van Leontien van Moorsel.

Ben jij benieuwd naar de exclusieve premium modellen van Batavus (of gewoon één van de “normale” modellen, die hebben we natuurlijk ook!), kom dan eens langs onze fietsenwinkel in Barendrecht voor een proefrit! Onze collectie Batavus fietsen kun je hier vinden: Batavus fietsen. Onze collectie Batavus Premium fietsen kan je hier vinden: Batavus Premium fietsen