Welkom in de toekomst: de Sparta Smart e-bike!

Welkom in de toekomst. Het ziet er nét iets anders uit dan de Jetsons en Klaus Bürgle ons wilden doen geloven, maar het is daarom niet minder spannend. Één groot voordeel is dat we, (in plaats van vliegende auto’s, dat is dan wel weer jammer) elektrische fietsen hebben uitgevonden. Die maken het leven toch een stuk aangenamer. In de ontwikkeling van de elektrische fiets neemt Sparta nu de volgende stap: de Smart e-bike!

Zoals alle elektrische fietsen maakt een Sparta e-bike elke rit zó veel makkelijker. Met het grootste gemak volbreng je elke rit door de stad, naar huis, naar je werk, naar vrienden. Zo fiets je makkelijk en snel tot wel 25 kilometer per uur, zonder zweet en zonder files, tegewind voel je haast niet meer; niets staat je in de weg!

 

De elektrische fietsen van Sparta vallen elk jaar in de prijzen. Dat schept hoge verwachtingen van de Smart e-bikes, en die maken ze ook helemaal waar. De motortechniek is hoogwaardig en de rijervaring is van hoog niveau. Een sensor meet je trapkracht en -frequentie (hoe hard en hoe vaak je trapt) en vergelijkt dit met de ondersteuningsstand die je kiest. Zo weet hij of je juist meer of minder hulp wilt hebben.

 

De Smart technologie van Sparta e-bikes voegt hier nog een hoop functionaliteit aan toe om het gebruiksgemak nog verder te vergroten. Met de Smart e-bike ben je altijd connected, de slimme e-bike heeft namelijk dezelfde technologie aan boord als je smartphone waardoor hij altijd met het internet kan verbinden. De e-bike heeft een gps en een gsm-verbinding, waarmee je altijd en overal naar je fiets kunt navigeren. Even je abonnement activeren via de Sparta Connect-app en je kunt direct op weg. Via de app heb je ook inzicht in hoe goed je bezig bent: waar je hebt gefietst, hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel CO2 uitstoot je hebt bespaard.

 

Wat ook super handig is, is dat de fiets zelf aangeeft wat hij van je wil. Je ontvangt automatisch een reminder om de accu op te laden, of een melding dat het tijd is voor een onderhoudsbeurt zodat je hem in goede conditie houdt. Zo hoef je niet steeds overal zelf aan te denken.

 

De Sparta Smart e-bike combineert de allernieuwste technologie met een slim en strak design in alle segmenten. Hoe jij je fiets ook gebruikt, er is altijd een Smart e-bike die bij jou past. Een snelle elektrische stadsfiets voor de dagelijkse rit naar het werk, een elektrische moederfiets waar je eenvoudig een kinderzitje op monteert, of eenhippe elektrische transportfiets, het is er allemaal.

 

Kom voor een proefrit snel langs in onze fietsenwinkel met Sparta experience center in Barendrecht, vlak onder Rotterdam!