Urban Arrow Bakfietsen = razendsnel door de stad bewegen en er ook nog eens mooi uit zien!

Urban Arrow is een Nederlandse fabrikant van hoogwaardige elektrische bakfietsen waarmee je je dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen razendsnel door de stad beweegt. 

Door een praktisch bruikbaar en volwaardig alternatief te bieden voor scooters en auto’s, hopen zij met de elektrische bakfiets de stad stiller en groener te maken. 

Urban Arrow Bakfietsen, speciaal toegespitst op jouw gebruik

Met de mooie lijnen van het bekroonde Dutch design steel je de show, en of je de bak nou volstopt met kinderen of spullen, volbepakt komt de elektrische trapondersteuning goed van pas! Urban Arrow maakt verschillende bakfietsen, speciaal toegespitst op jouw gebruik. Ben jij op zoek naar een superdeluxe en veilige gezinsfiets waar je op gezien wilt worden, dan is de Urban Arrow Family jouw fiets. Heb jij daarentegen een bedrijfsfiets nodig als visitekaartje of koeriersfiets om pakketten te bezorgen, dan is er de Urban Arrow Cargo. Als bestuurder zit je bij alle uitvoeringen goed rechtop en kan je altijd met je voeten bij de grond, waardoor een Urban Arrow bakfiets een optimaal comfort en tegelijkertijd goed zicht op de weg biedt. 


De Urban Arrow Family 

De Family is een elektrische bakfiets waarmee je je kinderen veilig en snel door de stad zoeftHet lichte maar sterke aluminium frame biedt naast jou als bestuurder plaats aan maximaal vier kinderen: drie in de bak en één, al dan niet op een stoeltje, achterop. Om jouw Urban Arrow Family helemaal aan te passen aan jouw gezin zijn er tal van accessoires leverbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. De fiets wordt standaard geleverd met een bankje voor twee kinderen en met een extra bankje voorin is er plaats voor een derde kind. Voor de allerkleinste is er in de bak een Maxi Cosi te plaatsen. Omdat de bak lager ligt dan bij andere bakfietsen, ligt het zwaartepunt ook lager en heeft de Family de meest stabiele wegliggingDe bak is gemaakt van EPP (Geëxpandeerd Polypropyleen), een soort robuust en stootvast “piepschuim”, dat goede bescherming biedt aan de kinderen.

Verkrijgbaar in 3 varianten:

De Urban Arrow Family is verkrijgbaar in drie varianten:

  1. Urban Arrow Family Active, deze is voorzien van een Bosch motor met 48Nm, 400Wh accu en rollerbrakes. 
  2. Urban Arrow Family Performance, deze is voorzien van een Bosch motor met 60Nm, 400Wh accu en hydraulische schijfremmen.
  3. Urban Arrow Family Performance CX, deze is voorzien van een Bosch motor met 70Nm, 500Wh accu en hydraulische schijfremmen.

De Urban Arrow Cargo 

De Urban Arrow Cargo bakfiets is de ideale vervanger voor de bestelwagen of bezorgscooter. De elektrische cargobike is razendsnel, efficiënt, bijna geluidloos en zonder vieze, giftige uitstoot, dus nog eens goed voor het milieu ook – om van het imago van je bedrijf nog maar te zwijgen. De Urban Arrow Cargo is er in drie maten: Urban Arrow Cargo LUrban Arrow Cargo XL en Urban Arrow Cargo XXL.

Een laadruimte van wel 700 liter!

Daarnaast is er voor bezorgdiensten met kleine vracht de Urban Arrow Shorty Flatbed. De standaard Cargo L kan 125 kilo vracht aan en heeft een laadruimte van 300 liter, bij de Cargo XXL is dit zelfs 700 liter! Om dit in perspectief te plaatsen; een Mercedes-Benz E klasse stationwagon heeft “slechts” 640 liter… 

 

De Urban Arrow Shorty

Wanneer een Family of Cargo een beetje overkill is, biedt de Urban Arrow Shorty een perfect alternatief. De Shorty is een urban bakfiets bij uitstek: dik een halve meter korter dan de Family en daarmee amper langer dan een “normale” elektrische transportfiets. Door zijn kortere lengte zijn de wegligging en het stuurgedrag hetzelfde als een normale stadsfiets, maar neem je er wel een berg spullen op mee zonder aan wendbaarheid te verliezen. Ondernemers nemen probleemloos gereedschap en samples en poststukken mee, privé is de Shorty perfect voor de boodschappen en je hond. Ook met het ook op de toekomst kun je gerust een Urban Arrow kopen: op het moment dat je bedrijf groeit en je meer spullen mee moet nemen, of wanneer je een gezinsuitbreiding verwacht is er een ombouwkit naar een Cargo of Family verkrijgbaar, waarmee de Urban Arrow Shorty dé future proof elektrische bakfiets is. 

Verkrijgbaar in 3 varianten:

De Urban Arrow Shorty is verkrijgbaar in drie varianten:

  1. Urban Arrow Shorty Active, deze is voorzien van een Bosch motor met 48Nm, 400Wh accu en rollerbrakes. 
  2. Urban Arrow Shorty Performance, deze is voorzien van een Bosch motor met 60Nm, 400Wh accu en hydraulische schijfremmen.
  3. Urban Arrow Shorty Performance CX, deze is voorzien van een Bosch motor met 70Nm, 500Wh accu en hydraulische schijfremmen.