Nieuw: De Batavus Dinsdag E-go!

Alles wat je van een sportieve e-bike verwacht komt samen in de Batavus Dinsdag E-go, sportief, praktisch, krachtig, hoogwaardig en lichtgewicht!

Sportief

De Batavus Dinsdag zette een nieuwe standaard op het gebied van design en rijeigenschappen. De fiets is extreem licht, lichtvoetig en wendbaar dankzij het stijve frame, de rechte voorvork en de sportieve zithouding. De sportieve looks maakten het plaatje compleet, dankzij de strakke lijnen van het frame, de moderne componenten en natuurlijk de hoge velgen. Een genot om zo naar je werk te fietsen. De Dinsdag E-go® doet daar een schepje bovenop zonder deze positieve eigenschappen te verliezen. De krachtige Yamaha-middenmotor, in combinatie met een uitneembare accu op het frame, zorgt voor een optimale gewichtsverdeling. En dát voel je in de rijeigenschappen. De hydraulische schijfremmen geven een sportieve look en zorgen voor veilige stops, bij slecht weer en in het drukke stadsverkeer.

Krachtig

Bij een krachtig design hoort een krachtige motor. Voor de Dinsdag E-go® koos Batavus voor de Yamaha PWseries. Het motorblok levert een piekvermogen van 80 Nm, wat zorgt voor een ongekend duwtje in de rug. Het systeem is voorzien van het Triple Sensorsystem. Drie sensoren (rotatie-, snelheids- en trapkrachtsensor) verrichten continue metingen en zorgen voor een optimale en krachtige ondersteuning. Alle informatie is duidelijk afleesbaar van een overzichtelijk, afneembaar display. Dankzij de stuurbediening is de fiets eenvoudig en veilig te bedienen. Er zijn vier ondersteuningsstanden beschikbaar. De Dinsdag E-go® is voorzien van een 400 Wh-accu. Deze energieinhoud is genoeg voor alle dagelijkse ritten doordeweeks en ontspannen toertochten in het weekend. Het Yamaha PWseries-systeem heeft zich inmiddels bewezen als een prettig, krachtig en betrouwbaar systeem. Een perfecte match met onze Dinsdag E-go®!

Praktisch

Batavus Dinsdag E-go®

De Batavus Dinsdag E-go® is niet alleen sportief, maar ook heel erg praktisch. De moderne achterdrager van Racktime is geschikt voor tassen en accessoires met een Snapit-Adapter. Daardoor is bagage veilig en stabiel aan de fiets te bevestigen. Ideaal voor de laptop of de broodtrommel. De AXA Blueline-koplamp (30 lux) en het Batavus Aerflow-achterlicht worden gevoed via de accu. Dat levert een helder lichtbeeld op. Ook in de stad geldt immers dat gezien worden net zo belangrijk is dan zien. Ook kinderzitjes zijn met passende adapters op de fiets te monteren. Op deze manier is de Dinsdag E-go® allround inzetbaar.

Hoogwaardig

De Batavus Dinsdag E-go® is voorzien van een hoogwaardige componenten. De krachtige hydraulische schijfremmen van Shimano, de praktische achterdrager van Racktime en de Shimano Nexus 8 versnellingen. De fiets staat op anti-lek banden van Schwalbe. Het levert een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke fiets op

Batavus Dinsdag E-go®

Lichtgewicht

Met een gewicht van circa 21,8 kg (zonder accu, met accu circa 24,6 kg) speelt de Dinsdag E-go® in op de trend dat elektrische fietsen steeds lichter worden.Het lage gewicht, het lichtvoetige karakter en het sportieve uiterlijk in combinatie met een krachtige ondersteuning maakt deze e-bike tot het paradepaartje in het Batavus e-bike assortiment. 

Voor wie is de Batavus Dinsdag E-go bedoeld?

De Dinsdag E-go® is gemaakt met de forens als uitgangspunt. De sportieve rijeigenschappen, een stoere uitstraling en een krachtige rijbeleving zijn dan ook precies wat deze doelgroep zoekt. Met een waardering voor sportiviteit en een hoogwaardige afwerking. Het resultaat is een allround-fiets die praktisch, dynamisch en sportief is. De Dinsdag E-go® is bruikbaar voor alle dagelijkse ritten en recreatief gebruik.

Actie: tot 31 augustus ontvangt u 3 jaar extra garantie boven op de garantie van 2 jaar, 5 jaar garantie totaal dus!