De Sparta M8b is de e-bike van het jaar 2019!

De Sparta M8b is de e-bike van het jaar 2019! Op 1 maart 2019 maakte de Rai Vereniging de uitslag van de E-bike van het jaar 2019 verkiezing bekend. Vorig jaar won Sparta deze prijs ook al, toen met de Sparta R5Te-smart. De elektrische fietsen van Sparta maken sowieso indruk: in de afgelopen 7 jaar heeft een Sparta e-bike al vier keer een Innovation award en drie keer de E-bike van het jaar verkiezing gewonnen!

Dat de Sparta M8b de de e-bike van het jaar 2019 is, geeft aan dat de Sparta M8b een e-bike is waar je mee gezien mag worden. Het eigentijdse ontwerp resulteert in een frisse, elegante fiets die zich onderscheidt met zijn kleur, designverlichting en de hoogwaardige afwerking. Doordat de kabels op slimme wijze zijn weggewerkt in het stuur oogt de Sparta M8b daarnaast ook super clean, zeker voor een elektrische fiets is dat knap! De jury bejubelt niet alléén het design; ze zijn ook erg enthousiast over de zeer goede rijeigenschappen.

 
Wat maakt de Sparta M8b zo goed?

De Sparta M8b is een e-bike van de nieuwste generatie, voorzien van alle luxe voor de moderne fietser. Met de betrouwbare en krachtige Bosch e-bike motor fiets je soepel en gemakkelijk. De kracht die de Bosch middenmotor levert wordt bepaald via een trapsensor, waardoor de Sparta M8b nauwkeurig reageert op de kracht die jij op de pedalen zet. De krachtige middenmotoren van Bosch staan bekend als uiterst betrouwbaar, en de positie in het midden van het frame, tussen de twee wielen in zorgt ervoor dat het zwaartepunt van de fiets laag ligt. Hierdoor voelt de Sparta M8b bijzonder stabiel aan.

 

 

Waarom de Sparta M8b kopen?

Als jij op zoek bent naar een e-bike met luxe en moderne functies en met opvallend design? Dan is deze Sparta e-bike dé e-bike die je moet kopen! Deze elektrische fiets is op en top een Sparta e-bike, en is het nieuwste model in de Sparta MB-serie. Kenmerkend voor deze serie hoogwaardige elektrische fietsen is het bijzonder fraai afgewerkte frame en de dagrijverlichting in de vorm van het verlichte logo op de balhoofdbuis. Bij deze e-bike kun je kiezen uit een 300, 400 of 500Wh accu.

 

De Bosch Active Line Plus is de ideale metgezel wanneer je korte stukken stadsverkeer maar ook buiten de stadsgrenzen uitstapjes op je e-bike wilt maken. De stille, kleine en toch krachtige drive unit is één van de beste in zijn klasse en zorgt naast een duidelijke verhoging van het rijgenot voor een verbeterd bedieningsgemak, dankzij het lage gewicht en de bescheiden afmetingen.

 

Voordelen

  • Mooi afgewerkt en modern frame met ruime instap
  • Veelzijdige Bosch Active Line Plus aandrijvingssysteem
  • Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf
  • Magura HS11 hydraulische velgremmen
  • Luxe afneembaar Bosch Intuvia display met veel opties zoals schakeladvies
  • Verlicht logo voor extra zichtbaarheid en veiligheid
  • Geïntegreerde koplamp met dag- en nachtstand voor extra veiligheid
  • E-bike van het jaar 2019!