De luxe Giant GrandTour E+ elektrische fiets

Ontdek met Peter Terlouw Tweewielers de GrandTour E+, de meest comfortabele e-bike van Giant! Met de nieuwste generatie SyncDrive Life Yamaha middenmotor, met Smart Support, die door slimme ondersteuning een uiterst soepel rijgedrag bewerkstelligt. In deze blog nemen we de Giant GrandTour E+ onder de loep.

De Giant GrandTour!

Zelf nadenken over de juiste ondersteuningsstand is niet meer nodig, de SyncDrive Life neemt dit uit handen. In de automatische Smart Support modus combineert het systeem metingen van 6 sensoren en kiest het zo zelf de optimale ondersteuningsstand! De Giant GrandTour damesfiets is er in de maten S, M en L, de Giant GrandTour herenfiets in M, L en XL. In combinatie met de verstelbare stuurpen vindt vrijwel iedereen zijn optimale houding op deze luxe Giant elektrische fiets. Giant is als 's werelds grootste fietsen fabrikant in een positie waar zij de nieuwste technologieën zelf kunnen ontwikkelen. Enkele van de unieke Giant technologieën zijn:

Giant Grandtour E+ ALUXXGiant Grandtour E+ EnergyPakGiant Grandtour E+ PedalPlusGiant Grandtour E+  RideControl

Een aluminiumlegering van Performance niveau uit Giant's eigen aluminiumsmederij. Het frame is van 6061 aluminium en biedt een optimale verhouding tussen stevigheid en licht gewicht.

Giant's Carrier EnergyPak biedt het gebruiksgemak van een normale bagagedrager en herbergt een 400Wh of 500Wh accu.

Giant's PedalPlus 4-sensoren technologie combineert snelheid, kracht en rotatie sensoren om een natuurlijk en gebalanceerd rijgevoel te geven. Het meet precies de hoeveelheid kracht die je op de pedalen uitoefent, zodat de motor een geleidelijke boost geeft.

RideControl EVO is het state-of-the-art beeldscherm van Giant elektrische fietsen. De RideControl EVO heeft een schokbestendige aluminium behuizing, USB oplaadmogelijkheid en Bluetooth connectiviteit waarmee je altijd de nieuwste software hebt.

Giant Grandtour E+


Giant Grandtour E+ 0

Waar de sportieve e-biker zijn vingers af kan likken bij de Giant Grandtour E+ 1, richt de Giant Grandtour E+ 0 zich 100% op comfort. Deze filosofie begint bij analoge zaken als het gelzadel, comfortabele handvatten en een heerlijk ontspannen zithouding, maar is ook doorgevoerd in de techniek en elektrische aandrijving. De Giant SyncDrive Life middenmotor, ontwikkeld in samenwerking met Yamaha is fluisterstil, terwijl de luxe NuVinci Harmony 380SE versnellingsnaaf helemaal automatisch zodat je altijd in je meest comfortabele trapfrequentie zit zonder er ook maar een seconde over te hoeven nadenken. In combinatie met het lichte, hoogwaardige aluminium frame met dagrijverlichting geïntegreerd in de balhoofdbuis, wordt elektrisch fietsen simpelweg niet veel luxer dan met de Giant Grandtour E+ 0.

Giant Grandtour E+ 0 specificaties

Giant SyncDrive Life 60Nm motor powered by YAMAHA

Giant PedalPlus 4-sensor technology

NuVinci Harmony 380SE integrated automatic shifting

Giant RideControl EVO display met navigatie en smartphone connectiviteit

Magura HS11 hyraulische velgremmen

 

Giant Grandtour E+ 1

Met de lancering van de Giant Grandtour tilt Giant het e-biken naar een hoger niveau! De Giant Grandtour is uitgerust met de nieuwste generatie SyncDrive Life middenmotor. Deze state-of-the-art middenmotor heeft vijf ondersteuningsstanden en beschikt over de Smart Support functie: hiermee meet het systeem het rijgedrag met een combinatie van 6 verschillende sensoren en kiest het zelf de optimale ondersteuningsstand. Zo hoef je zelf nergens meer over na te denken, jij kunt gewoon lekker fietsen! De luxe 8 versnellingen van de hoogwaardige Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf zijn mooi gelijkmatig verspreid over het hele bereik, waardoor ook de sportieve rijder met de Grandtour E+ 1 zijn ei kwijt kan. Met de laag in het lichte aluminium frame ingebouwde middenmotor heeft de fiets een stabiele wegligging. De  Magura HS11 hydraulische velgremmen grijpen krachtig aan en zijn uiterst goed te doseren in alle weersomstandigheden.

Giant Grandtour E+ 1 specificaties

Giant SyncDrive Life 60Nm middenmotor met Smart Support powered by Yamaha

Giant PedalPlus 6-sensor technology

Giant RideControl EVO display met navigatie en smartphone connectiviteit

Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf

Magura HS11 hyraulische velgremmen

 

Giant Grandtour E+ 2

Deze heerlijk comfortabele Giant e-bike is perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor een zorgeloze, ontspannen fietstocht in het weekend. De GrandTour E+ 2 heeft het nieuwe aluminium frame met een lage instap voor Dames. Het frame is opgebouwd uit butted 6061 aluminium buizen voor een optimale sterkte/gewicht verhouding. Met zijn comfortabele zithouding, Shimano Nexus 7 versnellingen, voorvorkvering en Giant EnergyPack fiets je licht en gemakkelijk grotere afstanden op zowel vlak als heuvelachtig terrein. Doordat de middenmotor laag in het frame zit, staat de fiets garant voor een ontspannen, stabiele rit en met de krachtige, goed doseerbare Magura HS11 hydraulische velgremmen kom je in een oogwenk veilig tot stilstand.

Giant Grandtour E+ 2 specificaties

Giant SyncDrive Life 60Nm middenmotor, powered by Yamaha

Giant PedalPlus 4-sensor technology

Giant RideControl Charge Display

Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf

Magura HS11 hyraulische velgremmen

 

grandtour_foto_accu grandtour_foto_bediening grandtour_foto_beeldscherm grandtour_foto_motor grandtour_foto_remmen grandtour_foto_verlichting