De Koga Pace, de nieuwe Koga e-bike!
Dat Koga al jaren elektrische fietsen maakt om van te dromen weet je waarschijnlijk al, maar met de nieuwe Koga Pace heeft Koga weer een heus paradepaard in handen.

De Koga Pace

De lijn van de Koga Pace bestaat uit 6 verschillende modellen, stuk voor stuk afgemonteerd met topmontages als Shimano XT Di2 of afgemonteerd met een Gates riemaandrijving. Net als alle Koga fietsen heeft de  Pace zoals Koga dat noemt een ‘super smooth-welded aluminium’ frame’. Dit betekent een licht aluminium frame, zonder zichtbare lasnaden en mooi weggewerkte kabels. Naast de verschillende varianten van de Pace die ondersteunen tot 25km per uur is er ook nog een Koga Pace speed pedelec (ondersteuning tot 45km per uur).
De Koga Pace staat voor high-end kwaliteit, precisie en elegantie. Ben jij modern, merkbewust en wil je dynamisch en sportief onderweg zijn? Dan is de Koga Pace jou op het lijf geschreven. De Koga Pace is verkrijgbaar in de volgende varianten:

Koga Pace BX - €3999

De Koga Pace Bx is uitgerust met een Bosch Performance CX motor en een 500Wh accu. Dit resulteert in een bijzonder snelle acceleratie en een hoge actieradius. Verder is de Pace BX afgemonteerd met Sram GX 1x11 en Magura hydraulische schijfremmen. Mis je bij deze fiets 
 de bagagedrager en spatbroden? Geen probleem, voor de Pace is er een upgrade set die je er los bij kunt bestellen. De adviesprijs van de Koga Pace BX is €3999, en de Pace BX is enkel verkrijgbaar als heren variant.

Koga Pace SX - €3999

De Koga Pace SX lijkt op zijn broertje de Pace BX, maar er zijn toch wat verschillen. Om te beginnen heeft de Pace SX als enige van de Pace modellen een verende voorvork. Daarnaast heeft de Pace SX een Shimano Steps middenmotor, Shimano schijfremmen een is de Pace SX afgem
onteerd met Shimano SLX. De Koga Pace SX is voorzien van Schwalbe G-One gravelbanden, al met al een uiterst geschikte fiets wanneer je buiten de gemarkeerde asfaltwegen wilt fietsen. Net zoals zijn broertje de Pace BX is de adviesprijs van deze Koga E-bike €3999, en de Pace CX is enkel verkrijgbaar als heren variant.
 

Koga Pace B10 - €4499

Er zijn weinig fietsen die echt alles hebben, maar de Pace B10 is er zo één. Wat dacht je van een Bosch Performance CX middenmotor, 500Wh accu, traploze handgeschakelde Enviolo naafversnelling, een Gates riemaandrijving én Magura MT-4 
hydraulische schijfremmen. Als je een nagenoeg onderhoudsvrije e-bike van uiterst hoge kwaliteit wilt heb je met de Koga Pace B10 de juiste fiets in handen. Mocht je nog niet overtuigd zijn en wil je op de Pace B10 een proefrit maken? Bel dan naar onze fietsenwinkel in Barendrecht en maak een afspraak voor een testrit!

Koga Pace S10 - €4499

Shimano domineert al sinds mensenheugenis de fietsenmarkt met hun high end afmontage voor professionele racefietsen en mountainbikes. Waar jarenlang de topgroep ‘Shimano XT’ enkel was te vinden op mountainbikes monteert Koga hun Pace S10 ‘gewoon’ af met deze Shimano groep. De Shimano XT aandrijving staat garant voor uiterst snel en effectief schakelen. De Shimano Steps motor, speciaal ontworpen voor sportieve fietsen zorgt voor een sportieve fietsbeleving. De accu is semi-geïntegreerd in het frame waardoor je alleen aan je snelheid zult merken dat je op een e-bike fietst. De Koga Pace S10 is verkrijgbaar in zowel een heren als unisex variant (de Koga Pace S10 Mixed).
 

Koga Pace B20 speed pedelec - €4999

Je zat er misschien al op te wachten maar Koga komt weer met een speedpedelec, oftewel een snelle e-bike die ondersteuning geeft tot een snelheid van 45km/u. De Koga Pace B20 is niet alleen snel maar ook onderhoudsarm en de Pace B20 heeft een ‘look’ om van te kwijlen. Zoals je van Koga verwacht is het frame glad, zonder zichtbare lasnaden, en de kabels en remleidingen zijn geïntegreerd. Dit zorgt niet alleen voor een strak uiterlijk, maar dit zorgt er ook voor dat de kabels en remleidingen optimaal beschermd zijn.  Met de handgeschakelde, traploze Enviole naafversnelling kun je ieder moment moeiteloos je optimale verzet kiezen, en de onderhoudsarme Gates riemaandrijving loopt altijd soepel. Kortom, met deze Porsche onder de e-bikes rij je om de files heen, waardoor je met de Koga Pace B20 nog sneller thuis bent ook ;).

Koga Pace S20 - €5999

Het topmodel model uit Koga’s Pace lijn heeft een afmontage om van te smullen. De Koga Pace S20 is afgemoteerd met Shimano XT Di2 (Digital Integrated Intelligence). Oftewel niet meer mechanisch schakelen d.m.v. een versnellingskabel, maar supersnel en trefzeker elektronisch schakelen. De grote voordelen hiervan zijn o.a. het intuïtief schakelen, snelle respons, krachtig schakelen bij zware belasting en geen rek en afstellen van mechanische kabels. Verder is de Pace S20 afgemonteerd met een carbon voorvork. De meeste mensen denken bij carbon direct aan een laag gewicht, wat ook zeker waar is, maar daarnaast draagt het trillingsdempende effect van carbon bij aan het comfort. Mede door de zwarte  kleurstelling met subtiele rode accenten oogt de Koga Pace S20 uiterst sportief. Wil je m in het echt zien? Bel dan naar onze fietsenwinkel in Barendrecht en wij zorgen dat de Koga Pace S20 voor jou klaar staat.

 

Een Koga Pace kopen?

Na het lezen van dit stukje duizelt het je misschien wel van alle specificaties. Welke Koga Pace is geschikt voor mij? En hoe fietst zo’n Gates riemaandrijving nou? In onze fietsenwinkel in Barendrecht hebben wij een Koga store met vrijwel alle modellen en onze medewerkers kunnen je met al je vragen helpen (wel fiets gerelateerd natuurlijk ;) ). Een Koga fiets is best een investering, maar als je vraagt naar ‘onze prijs’ helpen wij jou daar ook mee J. Kom langs en ervaar het zelf!