Cortina Speed LTD

Peter Terlouw Tweewielers en Cortina vieren het partnerschap met een exclusieve fiets die alléén bij ons verkrijgbaar is! Een echte Cortina stadsfiets in dames en heren uitvoering, die voor zijn prijs uitzonderlijk compleet is. Afgemonteerd met kwalitatief goede onderdelen zoals 7 versnellingen en handremmen van Shimano en een superstrak uiterlijk, nu voor een wel heel aantrekkelijke prijs!

De Cortina Speed LTD

Cortina Speed LTD

De Cortina Speed LTD is een stadsfiets, waarbij geheel volgens de Cortina-filosofie veel aandacht is besteed aan het uiterlijk. De fiets heeft een minimalistisch design met strakke lijnen: kijk eens naar de rechte voorvork, de “dropped seat stays” (bij het herenframe sluit de staande achtervork onder de bovenbuis aan op het frame) en de “zwevende” achterdrager waarbij het spatbord een structureel deel deel is en bijdraagt aan de stevigheid van de bagagedrager. Daarnaast is deze Cortina stadsfiets afgemonteerd met de Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf en handremmen (rollerbrakes) van Shimano, welke in dit segment de maatstaf zijn. Wil je deze kwaliteit afmontage bij een ander Nederlands A-merk, dan betaal je er gewoon een stuk meer voor. En dan krijg je het strakke uiterlijk bij de Cortina Speed LTD nog op de koop toe!

Cortina fietsen

Cortina Speed LTD Het Nederlandse merk Cortina heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een echt A-merk en is volgens Google cijfers van 2017 inmiddels zelfs het meest gezochte fietsenmerk. Het merk uit Zwolle zit bovenop de mode en speelt in op de laatste trends, waardoor ze heel populair zijn onder jongeren. Ze bewijzen ook dat elektrische fietsen al lang niet meer alleen voor oude gebakjes zijn: met modellen als de Cortina E-Roots Transport (de Cortina elektrische moederfiets), De Cortina E-U4 en Cortina E-U5 (Cortina elektrische transportfiets) spreken zij een jongere doelgroep aan. En niet zonder succes; uit het Marketingrapport Rijwielhandel 2017 blijkt dat de Cortina elektrische fiets één van grootste stijgers in de hele e-bike branche is!

Cortina Speed LTD Cortina Speed LTD
Cortina Speed LTD Cortina Speed LTD
Cortina Speed LTD Cortina Speed LTD