Cortina introduceert de Cortina Family!

De Cortina U4 Family & de E-u4 Family zijn perfecte fietsen voor vaders, moeders, opa's oma's broers, zussen, ooms, tantes, kort samengevat: de u4 en de e-u4 Family zijn fietsen voor het hele gezin!

De Cortina moederfiets wordt dé fiets voor het hele gezin!

Je bent een moeder en je wilt comfortabel fietsen met je kindje. De moederfiets is dan een uitkomst! De moederfiets is inmiddels erg populair door het comfort dat de fiets biedt. Zo is het eenvoudig om een voorzitje te bevestigen door het brede stuur, zorgt het verlengde frame voor een gemakkelijke  op- en afstap en staat de moederfiets stevig door de dubbele standaard en stuurvergrendeling. Zo fietst je veilig en comfortabel naar je bestemming. Cortina heeft in het verleden de Cortina Roots Transport  in de collectie gehad. Een fijne fiets voorzien van alle gemakken voor jou en je kindje. Ook  heeft Cortina de Cortina E-Roots Transport in de collectie gehad, de hippe Cortina e-bike speciaal ontworpen voor moeders. Deze moederfietsen waren erg geliefd, maar naast moeders willen vaders, opa’s, oma’s en jongeren ook een kindje vervoeren of op een ruime opgezette fiets fietsen. Bovendien blijft Cortina innoveren om je als klant het beste van het beste te kunnen aanbieden.

De U4 Family & de E-U4 Family

Namens Cortina presenteren wij je daarom met trots de Cortina U4 Family en de Cortina E-U4 Family. De naam zegt het al: deze Cortina U4 Family en Cortina E-U4 fietsen zijn er voor het hele gezin! Zowel voor jongeren, voor moeders én voor vaders, iedereen mag meegenieten van deze hippe Family fietsen. Want naast het feit dat de fiets heel fijn is als je een kindje hebt, is een ruim opgezette en stevige Cortina Family U4 of E-U4 ook fijn voor als je naar school of naar je werk gaat!

Roots Transport vs de U4 Family: Wat is er veranderd?

Deze Cortina Family transportfietsen hebben wat weg van de Cortina Roots Transport en de Cortina E-Roots Transport, maar zijn voorzien van de nieuwste technieken en de nieuwste gemakken. Zo is de Cortina Family transportfiets voorzien van een nieuw standaard, waardoor de fiets nóg steviger staat. Daarnaast kun je genieten van een lagere instap, doordat de bracketas 2,3 centimeter lager is. Ook aan de stuurvergrendeling van de Cortina Family U4 en de Cortina Family E-4 is gedacht. De stuurvergrendeling van de Cortina transportfiets loopt altijd al soepel, maar door de stuurvergrendeling met duimbediening wordt het vergrendelen van uw Cortina Family fiets nog gemakkelijker. De veiligheid van de Family U4 en de Family E-U4 staan altijd voorop, om die reden zijn de Cortina Family fietsen uitgevoerd met een C6000 achterrem, waardoor de fiets over een sterke  remcapaciteit beschikt. En natuurlijk is er ook gedacht aan tassen en kinderzitjes. Deze accessoires kunnen gemakkelijk op de Cortina Family transportfiets worden geplaatst.

Cortina U4 Family RB3 & RB7 en de E-U4 Family 

De Cortina Family U4 en de Cortina Family E-U4 zijn twee fietsen die ontworpen zijn voor het hele gezin. Daarom heeft Cortina deze U4 Family fietsen uitgevoerd in veel verschillende kleuren met verschillende keuzemogelijkheden. Zo is de Cortina U4 Family leverbaar met drie en met zeven versnellingen. De U4 Family met drie versnellingen is beschikbaar in de kleuren Jet Black Matt en Rose Matt, en is leverbaar in framemaat 50 en 57. De Cortina U4 Family met zeven versnellingen is beschikbaar in de kleuren Opal Green Matt, Polish Blue Matt en Stonematt. Deze Cortina Family fiets met zeven versnellingen is leverbaar in framemaat 50 en 57. Daarnaast is er ook de Cortina E-U4 Family fiets, deze fiets is leverbaar met zeven versnellingen in de kleuren: Polish Blue Matt en Stone Matt. Ook deze Cortina Family e-bike is leverbaar in framemaat 50 en 57.

U4 Family kopen? 

Bent je enthousiast geworden over de Cortina U4 Family of de Cortina E-U4 Family? Bij vragen of voor advies kunt je altijd contact opnemen met onze klantenservice of bij ons langskomen in onze fietenwinkel in Barendrecht. Wij adviseren je graag over de Cortina Family fiets!