Cortina accessoires!

Cortina is Nederland's hipste fietsenmerk. Naast fietsen zelf maken zij nu ook toffe en slimme accessoires, die behalve stylish ook praktisch zijn omdat ze makkelijk te integreren zijn met je Cortina fiets.

De Cortina Kansas rugtas bijvoorbeeld is voorzien van een beschermend vak voor je macbook of tablet en heeft daarnaast verschillende vakken voor het opbergen van al je spullen. Als je tas nu nóg een grote bende is waar je niks in terugvindt, dan ligt het echt aan jou! ;) De rugtas is te bevestigen op de voordrager van je Cortina U4 of U5 transportfiets door middel van een band aan de achterzijde. De denim look is anno 2019 niet alleen extreem '90s cool, deze denim rugtas is ook nog waterafstotend!

De vilten accessoires zoals de Cortina Berlin vilten fietskrat en de Cortina Sofia vilten shopper bag zijn volledig gemaakt van gerecycled textiel en zijn licht, sterk, opvouwbaar en weersbestendig. Daarnaast zijn ze met een band makkelijk over de voordrager van je Cortina U4 transportfiets te schuiven. Ga je boodschappen doen? Dan pak je de vilten krat gewoon van je fiets af en is het ineens een tas. Inpakken bij de kassa, weer op de voordrager van je fiets, naar huis, uitpakken maar en je vouwt de krat makkelijk weer compact op.

Cortina introduceert ook een aantal fietsmanden met het Atran Velo System (AVS systeem), waarmee je in een handomdraai, zonder gereedschap, de accessoires op een fiets met het AVS systeem zoals de Cortina Common klikt. Daardoor kun je de mand eraf halen om bijvoorbeeld even een boodschapje te doen of om je fiets makkelijker te kunnen stallen doordat hij minder breed is. De manden zijn gemaakt van lichtgewicht en roestvrij aluminium en hebben een bamboe bodemplaat. De meeste Cortina AVS fietsmanden zijn er in de kleuren zwart of chroom.

Hieronder vind je een selectie uit de Cortina tassen en accessoires!

Cortina Milan handtas

Cortina Miami jasbeschermer

Cortina Hamburg dingdong bel 60mm

Cortina Hamburg dingdong bel 80mm

Cortina Tokyo halfronde metalen fietsmand

Cortina Valencia rattan rieten fietsmand

Cortina Phoenix retro fietsbel

Cortina Florence snelbinders

Cortina Oslo shopper bag

Cortina Stockholm tablet tas

Cortina Minsk basket bag

Cortina Seoul metalen fietsmand

Cortina Durban rugtas

Cortina Kansas denim messenger bag

Cortina Kingston handtas

Cortina Berlin foldable crate

Cortina Kansas denim rugtas

Cortina Sofia shopper bag