20 jaar Peter Terlouw Tweewielers | 31 maart 2018

20 jaar geleden begon Peter Terlouw een fietsenwinkel, daarvoor hielp hij als hobby zijn vader bij de verkoop van gebruikte fietsen. Deze winkel  groeide sneller en sneller en anno 2018 is Peter Terlouw Tweewielers de meest complete fietsenwinkel van Barendrecht en verre omstreken. Naast de showroom van bijna 3000 vierkante meter is Peter Terlouw Tweewielers één van de grootse online fietsenwinkels van Nederland!

In de afgelopen jaren zijn er mooie dingen gebeurd, een prachtige nieuwe showroom, nieuwe topmerken en producten, veel dingen waar niet altijd bij stil gestaan is maar dat gaan wij nu wel doen! 20 jaar Peter Terlouw Tweewielers is reden voor een feestje, en dat gaan wij op zaterdag 31 maart geven!

 

Wat kun je deze dag allemaal verwachten:

  • Onze fabrikanten zullen met hun fietsen aanwezig zijn, je kunt proefrijden en testen zoveel als je maar wilt.
  • Een speciale Cortina fiets die je exclusief bij Peter Terlouw Tweewielers kunt kopen. Je kunt deze fiets alvast bekijken op onze website! (Cortina Speed LTD heren, Cortina Speed LTD dames)
  • Heel veel aanbiedingen op fietsen, accessoires, onderdelen en kleding (houd onze nieuwsbrief en Facebookpagina in de gaten)
  • Winacties! Je maakt o.a. kans op een Cortina fiets naar keuze t.w.v. €599 en een Enervit sportvoeding pakket t.w.v. €100!
  • GRATIS 3 maanden extra garantie op een tweedehands fiets boven de €100.
  • Gezellige activiteiten voor het hele gezin. Speciaal voor de kinderen een springkussen en spelletjes waar je altijd wat mee wint!
  • Ook voor de inwendige mens zorgen wij die dag. Koffie, thee, koek, hamburgers en ijs, het is er allemaal die dag (en ja, wij zijn jarig dus wij trakteren!)

Special guest: Meet & Greet met de meervoudig Europees en wereldkampioen: Jeffrey Hoogland!

Kom zaterdag 31 maart a.s. naar onze winkel en maak persoonlijk kennis met WK baanwielrenner 2018 Jeffrey Hoogland. Tijdens de Meet & Greet laat je bijvoorbeeld je (nieuwe) wielerkleding signeren en maak je een ‘jeffie’ (selfie met Jeffrey). Jeffrey Hoogland Wanneer je deze ‘jeffie’ plaatst op jouw instagram-account met #jeffie, maak je kans op een leuke prijs, aangeboden door FiscFree en Kingpolis!

Jeffrey is van 11.30 uur tot 13.00 uur bij ons aanwezig.