Maandelijkse Archieven: September 2018

 1. Cortina introduceert de Cortina Family!

  Cortina introduceert de Cortina Family!

  De Cortina U4 Family & de E-u4 Family zijn perfecte fietsen voor vaders, moeders, opa's oma's broers, zussen, ooms, tantes, kort samengevat: de u4 en de e-u4 Family zijn fietsen voor het hele gezin!

  Lees meer »
 2. De beste beginners racefiets? Giant Contend 2019!

  De beste beginners racefiets? Giant Contend 2019!

  Als je bij ons binnen loopt en zegt: “Ik wil beginnen met racefietsen en ik zoek een vertrouwenwekkende, betrouwbare racefiets” of “Ik heb het racefietsen al ontdekt op een tweedehandsje en ben nu op zoek naar een upgrade”, dan nemen wij je direct mee naar Giant’s instap racefiets, de Contend. Als je een racefiets wilt kopen zijn de prijs-kwaliteitverhouding en de looks natuurlijk ook niet onbelangrijk, en ook op dat gebied stelt de Contend niet teleur. We nemen een kijkje naar de 2019 Giant Contend!

  Lees meer »
 3. Ontdek het volledig nieuwe 2019 model Focus Planet!

  Ontdek het volledig nieuwe 2019 model Focus Planet!

  Wie zegt dat je dagelijkse rit naar je werk saai moet zijn?? Wie zegt dat een praktische fiets lelijk moet zijn? De Focus Planet is al jaren de batmobiel onder de fietsen; onheilspellend zwart, snel en “stealthy opvallend”, voor zo ver dat een ding is. Niks geen toeters-en-bellen-kermisfiets, maar wie weet waar hij naar kijkt ziet direct dat de Focus Planet iets bijzonders is. In de 2019 collectie van Focus is het model helemaal vernieuwd. Van de “normale” komen er twee versies en daarnaast is er voor het eerst een elektrische Planet, de Focus Planet²!

  Lees meer »
 4. Pre-Launch: de Cortina E-U4 met Bafang M300!

  Pre-Launch: de Cortina E-U4 met Bafang M300!

  Het enorme succes van Cortina fietsen krijgt een nieuw hoofdstuk: Met trots presenteren wij jou de Cortina E-U4 transportfiets met Bafang M300 middenmotor! 

  Lees meer »