Blog

 1. Cortina accessoires!

  Cortina accessoires!

  Cortina is Nederland's hipste fietsenmerk. Naast fietsen zelf maken zij nu ook toffe en slimme accessoires, die behalve stylish ook praktisch zijn omdat ze makkelijk te integreren zijn met je Cortina fiets.

  Lees meer »
 2. Volle bak modderhappen met de Focus Mares, Giant TCX e.a.

  Volle bak modderhappen met de Focus Mares, Giant TCX e.a.

  Het cyclocross seizoen is losgebarsten! De herfst is hét moment waarop het cyclocross seizoen in volle gang is. Wat is er zo leuk aan?

   

  Lees meer »
 3. Versnellingsnaven: Shimano Nexus 3, Nexus 7 en Nexus 8, de verschillen

  Versnellingsnaven: Shimano Nexus 3, Nexus 7 en Nexus 8, de verschillen

  Wat is nou precies het verschil tussen de verschillende Shimano Nexus naafversnellingen? Het antwoord gaat iets dieper dan puur en alleen het aantal versnellingen. We nemen een kijkje!

  Lees meer »
 4. Cortina introduceert de Cortina Family!

  Cortina introduceert de Cortina Family!

  De Cortina U4 Family & de E-u4 Family zijn perfecte fietsen voor vaders, moeders, opa's oma's broers, zussen, ooms, tantes, kort samengevat: de u4 en de e-u4 Family zijn fietsen voor het hele gezin!

  Lees meer »
 5. De beste beginners racefiets? Giant Contend 2019!

  De beste beginners racefiets? Giant Contend 2019!

  Als je bij ons binnen loopt en zegt: “Ik wil beginnen met racefietsen en ik zoek een vertrouwenwekkende, betrouwbare racefiets” of “Ik heb het racefietsen al ontdekt op een tweedehandsje en ben nu op zoek naar een upgrade”, dan nemen wij je direct mee naar Giant’s instap racefiets, de Contend. Als je een racefiets wilt kopen zijn de prijs-kwaliteitverhouding en de looks natuurlijk ook niet onbelangrijk, en ook op dat gebied stelt de Contend niet teleur. We nemen een kijkje naar de 2019 Giant Contend!

  Lees meer »
 6. Ontdek het volledig nieuwe 2019 model Focus Planet!

  Ontdek het volledig nieuwe 2019 model Focus Planet!

  Wie zegt dat je dagelijkse rit naar je werk saai moet zijn?? Wie zegt dat een praktische fiets lelijk moet zijn? De Focus Planet is al jaren de batmobiel onder de fietsen; onheilspellend zwart, snel en “stealthy opvallend”, voor zo ver dat een ding is. Niks geen toeters-en-bellen-kermisfiets, maar wie weet waar hij naar kijkt ziet direct dat de Focus Planet iets bijzonders is. In de 2019 collectie van Focus is het model helemaal vernieuwd. Van de “normale” komen er twee versies en daarnaast is er voor het eerst een elektrische Planet, de Focus Planet²!

  Lees meer »
 7. Pre-Launch: de Cortina E-U4 met Bafang M300!

  Pre-Launch: de Cortina E-U4 met Bafang M300!

  Het enorme succes van Cortina fietsen krijgt een nieuw hoofdstuk: Met trots presenteren wij jou de Cortina E-U4 transportfiets met Bafang M300 middenmotor! 

  Lees meer »
 8. Vacature leerling fietstechnicus

  Vacature leerling fietstechnicus

  Ga jij een BBL opleiding fietstechnicus doen en zoek je een tof leerwerkbedrijf in de omgeving van Rotterdam? Dan heb je die bij deze gevonden! Peter Terlouw Tweewielers is de grootste, meest complete en veelzijdige fietsenwinkel van Barendrecht en de wijde omstreken en wij zoeken een toekomstige topmonteur.

   

  Lees meer »
 9. Nieuwe modellen: de Giant 2019 collectie

  Nieuwe modellen: de Giant 2019 collectie

  De nieuwe Giant fietsen staan voor de deur! We nemen een kijkje naar de line-up voor 2019!

  Lees meer »
 10. E-bike actieradius

  E-bike actieradius

  “Hoe ver kan ik met deze e-bike fietsen?” is misschien wel de vraag die ons het meest gesteld wordt. Helaas is het ook een vraag waar moeilijk een absoluut, eenduidig antwoord op te geven is, omdat het van zo veel factoren afhankelijk is. In dit artikel nemen we een kijkje naar de factoren die de actieradius van je e-bike beïnvloeden, en wat je kunt doen om deze te vergroten.

  Lees meer »