Blog

 1. Peter Terlouw E-bike Experience

  Peter Terlouw E-bike Experience

  Zaterdag 30 maart is het zo ver: de Peter Terlouw Tweewielers E-bike Experience 2019! Deze dag staat, zoals de naam al een beetje verraadt, helemaal in het teken van elektrische fietsen, met hoge kortingen op héél veel e-bikes, die je ook allemaal gewoon buiten kunt testen!

  Lees meer »
 2. De Sparta M8b is de e-bike van het jaar 2019!

  De Sparta M8b is de e-bike van het jaar 2019!

  De Sparta M8b is de e-bike van het jaar 2019! Op 1 maart 2019 maakte de Rai Vereniging de uitslag van de E-bike van het jaar 2019 verkiezing bekend. Vorig jaar won Sparta deze prijs ook al, toen met de Sparta R5Te-smart. De elektrische fietsen van Sparta maken sowieso indruk: in de afgelopen 7 jaar heeft een Sparta e-bike al vier keer een Innovation award en drie keer de E-bike van het jaar verkiezing gewonnen!

  Lees meer »
 3. E-bike Experience 2019

  E-bike Experience 2019

  Zet het maar alvast in je agenda; zaterdag 30 maart staat Peter Terlouw Tweewielers helemaal in het teken van e-bikes!

  Lees meer »
 4. KOGA Kimera Prime Limited met de gloednieuwe SRAM Red eTAP AXS 12-speed groep!

  KOGA Kimera Prime Limited met de gloednieuwe SRAM Red eTAP AXS 12-speed groep!

  KOGA is een partnership met SRAM aangegaan voor de lancering van de Kimera Prime Limited: een superieure racefiets, afgemonteerd met de gloednieuwe SRAM Red eTAP AXS waarbij de 2 x 12-speed drive train draadloos wordt bediend. Revolutionaire racetechnologie voor profrenners en fietsfanaten!

  Lees meer »
 5. Tijd om je schaatsen te slijpen!

  Tijd om je schaatsen te slijpen!

  Voor de elfstedentocht is het nog iets te vroeg maar als we de weersverwachtingen moeten geloven zakt de thermometer op sommige plekken tot min tien, en komt deze ook overdag amper boven de nul. Met deze weersverwachtingen kan je gegarandeerd je schaatsen weer uit het vet halen! Net als opgepomte banden bij fietsen zijn geslepen ijzers een vereiste voor schaatsplezier. Kom nu langs onze fietsenwinkel in Barendrecht en wij slijpen jouw ijzers voor maar €12.50 ongeacht schaats weer vlijmscherp! 

  Lees meer »
 6. Enthousiastelingenavond 2019

  Enthousiastelingenavond 2019

  In navolging op de nu al legendarische enthousiastelingenavond van vorig jaar organiseert Peter Terlouw Tweewielers op donderdag 21 februari 2019 weer een avond vol met alles wat de wielerliefhebber maar kan wensen!

  Lees meer »
 7. Hét onafhankelijke fietsen experience center in Barendrecht!

  Online kopen is populair. Uit cijfers van het CBS blikt dat zo’n 80% van de Nederlanders wel eens iets bij een webwinkel koopt. Maar soms, vooral bij een relatief grote aankoop zoals een fiets, wil je toch gewoon even zien en voelen wat je koopt, en misschien wel het belangrijkste: vergelijken.

  Lees meer »
 8. KOGA E-Nova - de mooiste elektrische fiets?

  KOGA E-Nova - de mooiste elektrische fiets?

  De KOGA E-Nova biedt enorm veel comfort. De comfortabele zithouding, betrouwbare middenmotor van Bosch en de onderhoudsarme naafversnelling vormen de ideale combinatie voor elke fietsrit.

  Lees meer »
 9. Licht én aero: de gloednieuwe Focus Izalco Max Disc 2019!

  Licht én aero: de gloednieuwe Focus Izalco Max Disc 2019!

  Focus heeft de afgelopen maanden de spanning aardig opgevoerd. Terwijl Giant en Bianchi de dikste fietsen presenteerden als onderdeel van hun 2019 collectie, bleef het rond het Duitse merk stil. Natuurlijk presenteerde ook Focus haar 2019 collectie, die er prachtig uitzag, maar een écht topmodel ontbrak nog. Tot vandaag, want vandaag om 12:00 lanceerde Focus de Focus Izalco Max Disc!

  Lees meer »
 10. Cortina accessoires!

  Cortina accessoires!

  Cortina is Nederland's hipste fietsenmerk. Naast fietsen zelf maken zij nu ook toffe en slimme accessoires, die behalve stylish ook praktisch zijn omdat ze makkelijk te integreren zijn met je Cortina fiets.

  Lees meer »