Blog

 1. Bianchi Oltre XR4 Disc - de Oltre XR4 met schijfremmen!

  Bianchi Oltre XR4 Disc - de Oltre XR4 met schijfremmen!

  Het beroemde merk Bianchi rust als meest iconische racefietsenfabrikant ter wereld niet alleen op zijn lauweren. Bianchi’s roemruchte verleden spreekt voor zich, maar de Italianen blijven innoveren. Het nieuwe huzarenstukje in het hogere segment is de Bianchi Oltre XR4 Disc.

  Lees meer »
 2. De luxe Giant GrandTour E+ elektrische fiets

  De luxe Giant GrandTour E+ elektrische fiets

  Ontdek met Peter Terlouw Tweewielers de GrandTour E+, de meest comfortabele e-bike van Giant! Met de nieuwste generatie SyncDrive Life Yamaha middenmotor, met Smart Support, die door slimme ondersteuning een uiterst soepel rijgedrag bewerkstelligt. In deze blog nemen we de Giant GrandTour E+ onder de loep.

  Lees meer »
 3. Nieuw: de aero e-racefiets van Bianchi! De Aria e-road!

  Nieuw: de aero e-racefiets van Bianchi! De Aria e-road!

  De nieuwe Aria e-road biedt de ultieme lichtgewicht wegervaring met het vermogen om je grenzen te verleggen.

  Lees meer »
 4. Top 15 schoolfietsen

  Top 15 schoolfietsen

  Nog even en het nieuwe schooljaar barst weer los. Een nieuwe schoolfiets kopen kan best ingewikkeld zijn, er is zo veel om uit te kiezen! Peter Terlouw Tweewielers zet de beste schoolfietsen voor jou op een rijtje. Jongensfietsen en meisjesfietsen met 28 inch wielen, dus geschikt voor tieners. Van sommige modellen zijn er ook een kinderfiets variant. Ze zijn allen stevig, niet al te duur, praktisch en mooi. Heb je vragen over één of meerdere van deze modellen, neem dan contact op of kom gezellig langs in onze fietsenwinkel in Barendrecht!

  Lees meer »
 5. Cortina Common

  Cortina Common

  In Nederland doen we traditioneel alles op de fiets, en die traditie betekent dat we een aantal gevestigde merken hebben met een degelijke reputatie. Vóórdat Cortina zich ermee ging bemoeien waren stadsfietsen pragmatisch, functioneel en een beetje suf. Als nieuwkomer in deze markt onderscheidt Cortina zich door zich in te leven in de beleefwereld van de doelgroep. Wie zijn die klanten nou, wat houdt ze bezig en wat willen zij van hun fiets?

  Lees meer »
 6. De Koga Pace, de nieuwe Koga e-bike!

  De Koga Pace, de nieuwe Koga e-bike!
  Dat Koga al jaren elektrische fietsen maakt om van te dromen weet je waarschijnlijk al, maar met de nieuwe Koga Pace heeft Koga weer een heus paradepaard in handen.
  Lees meer »
 7. Giant Prime E+ 1 beste in Consumentenbond e-bike test!

  Giant Prime E+ 1 beste in Consumentenbond e-bike test!

  Giant heeft voor de derde keer op rij de beste e-bike in huis! De Giant Prime E+ 1 is als beste uit de bus gekomen in de test van de Consumentenbond, en laat met zijn bijzonder goed beoordeelde ondersteuning en actieradius de 37 andere elektrische fietsen achter zich!

  Lees meer »
 8. Castelli Aero fietskleding

  Castelli Aero fietskleding

  De afgelopen jaren is aerodynamica een steeds grotere factor bij racefietsen. “Vroeger” was aerodynamica het domein van tijdritfietsen en triatlonfietsen. Vooral in de laatstgenoemde categorie zie je bizarre, soms bijna buitenaards uitziende creaties, maar door de reglementen van de UCI zijn in de tijdritfietsen van de pro’s nog enigszins de lijnen van een “gewone” racefiets zichtbaar. Ok, je moet misschien een beetje door je ooghaartjes kijken, maar in bijvoorbeeld de Giant Trinity van tijdritspecialist Tom Dumoulin zijn nog steeds de dubbele driehoek van een traditioneel fietsframe te herkennen.

  Lees meer »
 9. De Bianchi Aria!

  De Bianchi Aria!

  Maak kennis met dé aero race fiets van Bianchi. Italliaanse flair gecombineerd met jarenlange ervaring uit het prof peleton haalt het beste uit de renner naar boven!

  Lees meer »
 10. De nieuwe Bianchi Nitron: de mountainbike met een snelheidsobsessie

  De nieuwe Bianchi Nitron: de mountainbike met een snelheidsobsessie

  De nieuwe Bianchi mountainbike is een raceklare carbon 29er MTB, een ontwikkeld met feedback van Bianchi’s pro team en voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van XC mountainbiking.

  Lees meer »